Advocatenkantoor Habib-Portier verleent rechtsbijstand aan burgers in zaken op het gebied van Vreemdelingenrecht en Asielrecht

Mw. mr. A. Habib-Portier heeft zich als advocaat altijd specifiek op het asielrecht, het regulier vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring gericht.

 

Na eind jaren 90 te zijn afgestudeerd op Vluchtelingenrecht, met een scriptie over de 'Dublin Verordering', sloot zij zich in 2001 aan bij Advokatenkollektief Sloetstraat in Arnhem. Daar werkte mr. Habib-Portier tot 2017 als asielrecht- en vreemdelingenrecht advocaat.

 

Sinds 1 januari 2017 werkt advocaat A. Habib-Portier zelfstandig; tot en met 2020 aangesloten bij Útens Advocaten in Leeuwarden. Per januari 2021 is zij haar eigen advocatenkantoor begonnen in Oss.

 

Advocatenkantoor A. Habib-Portier
Raadhuislaan 25a, 5341 GL Oss

T +31 (0)6 40 13 79 56
F +31 (0)73  888 26 17
E info@yourimmigrationlawyer.nl


KvK 67159397

 

BTW NL001409564B45

 

Een Stichting Derdengelden heeft dit kantoor niet.

Neem direct contact op
Oss Op De Kaart

Bereikbaarheid

Advocatenkantoor A. Habib-Portier is een onafhankelijk werkend advocatenkantoor. Het kantoor is centraal gelegen in Oss, nabij het centraal station.

 

Mr. Habib-Portier werkt voor cliënten in geheel Nederland.

 

Ons kantoor is op werkdagen geopend van 9.30 uur tot 13.30 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.

 

U kunt voor de deur parkeren en ook rondom het kantoorgebouw ‘Maasvallei’ is altijd voldoende parkeergelegenheid.

 

Wanneer u per trein reist, dan stapt u uit op centraal station Oss en loopt u binnen 8 minuten naar Advocatenkantoor A. Habib-Portier.

 

 

 

Rechtsgebieden registratie

Mw. mr. A. Habib-Portier heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vreemdelingenrecht
    • Vreemdelingenbewaring
  • Asiel- en vluchtelingenrecht

Op grond van deze registratie is de advocaat verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Vervanging bij afwezigheid

Mw. mr. A. Habib-Portier heeft een vaste vervanger / waarnemer. Dit is mw. mr. E. van den Hombergh (kantoor Mosa Advocaten), aan Raadhuislaan 23 te Oss.

In vreemdelingenbewaring zaken is mw. mr. M.R. Verdoner (kantoor Útens Advocaten).

Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle dienstverlening van Advocatenkantoor A. Habib-Portier.

Lees hier de voorwaarden

Klachtenregeling

Deze kantoorklachtenregeling is van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tussen mw. mr. A. Habib-Portier en de cliënt.

Lees hier de kantoorklachtenregeling